Aktiv ferie i Norge

Norge kan by på mye mer enn hva folk flest tror. Folk kommer til hovedstaden og går fra Slottet ned til Operaen med tanken at «dette er Oslo». Folk tar turen til Nord-Norge og tror at man kan se naturen fra en buss. Nei, Norge er mye mer enn hva folk tror.

 Ta ett minicruise i Oslofjorden for å se hovedstaden fra vannet på samme måte som de første besøkende gjorde. Hopp så over på en kajakk og padle deg frem mellom de utallige små øyene som ligger straks utenfor Oslo. Ikke langt fra storbyen kan du ta et skikkelig kanalcruise langs Telemarkskanalen og titte på vakre, historiske landsbyer som er omgitt av frodige skoger og vakre fjell. Om man forresten tør å ta turen til Dovrefjell kan man være heldig nok og møte troll – er man ikke fullt så heldig vil man fortsatt møte andre spennende dyr, samt utforske en urørt natur. Å dra på moskussafari på Dovrefjell er en opplevelse som vil sette varige minner i hodet.

Norge er dog ikke bare land, skoger og fjell – det er også elver og hav. Utforsker man havet langs kysten, vil man garantert møte på en hval eller to. Hvalsafari ved Andenes på toppen av Lofoten er en magisk opplevelse. Disse gigantiske dyrene vil få blodet til å koke selv hos de mest erfarne friluftsmenneskene. Norge er fullt av opplevelser for små og store. Hundesleder kan ta deg igjennom de mest avsidesliggende steder, mens helikopterturer kan vise deg hjembyen din fra en helt ny vinkel. Man vet ikke hva man har før det er borte – ikke la en tur til Nord-Norge eller hovedstaden fly forbi mens du sitter på hotellet. Opplev alt man kan oppleve, se alt man kan se. Bring massevis av historier hjem til familien – la de høre hva Norge tilbyr, la de høre hvor fantastisk landet vårt er. Ikke dra på neste sydentur før du har opplevd vårt eget land.